ismerd meg a
Történetünk
A kezdetek.
A KaraMeli Tortaműhely alapítója és tulajdonosa, Melitta, 5 éve foglalkozik cukrászkodással. 2014-ben útnak indult Dániába, hogy gazdaságot tanuljon, bár ekkor még nem is sejtette, hogy valami egészen másba fog beleszeretni. A tanulás mellett, alkotói szenvedéje a cukrászkodásban, tortakészítésben teljesedett ki. A hobbi hamarosan céllá vált, Ringsted városában tanulta meg a cukrász szakma alapjait. Eközben, -és után- megszámlálhatatlanul készültek az egyre gyönyörűbb, ízletesebb torták. A megrendelők bizalmát hamar elnyerte az ügyfélközpontú, barátságos hozzáállással. A 2020-as hazatérés után, nem is volt kérdés, hogy mivel fog foglakozni Magyarországon.
A Tortaműhely.
A KaraMeli Tortaműhely nyitását 5 hónapos előkészítő munka előzte meg. A hely kiválasztásakor nagy figyelmet fordítottunk a megközelíthetőségre, valamint a kirakatra. Egy látvány Tortaműhelyt álmodtunk meg, ahol a finomságok a kirakatban készülnek, aki elhalad előttünk, mindent lát, a finom illatok már messziről érezhetőek. A berendezés kiválasztásánál nem ismertük a kompromisszum szót, megannyi minőségi gép, eszköz kiválasztásával egy professzionális munkakörnyezetet hoztunk létre. Itt minden a torták, desszertek, macaronok készítéséről szól, a technikai nem szabhat határt az alkotásnak.
A spontán betérő vendégeink számára egy kis vendégteret alakítottunk ki, 3 asztallal, bárszékekkel. Hűtővitrinünkből lehet választani az aktuálisan elérhető desszertekből, tortaszeletekből. A barista-előkészítő pult dísze az e61 fejes kávégépünk, mellyel egy csészényi Olaszországot hoztunk az utcába. Kávéinkat nagy gonddal készítjük, frissen pörkölt csúcsminőségű kávéból. Számunkra a vendégeink elégedettsége több mint kihívás. Szenvedéllyel igyekszünk mindenkinek a legjobbat nyújtani. Várunk szeretettel!